IZRADA WEB STRANICA ZAGREB - WEB DIZAJN - SEO

Dizajn. Inspiracija. Tehnologija.

Početna

Izrada Internet stranica (ili Izrada Web stranica) je postupak u kojem postoji nekoliko bitnih dijelova - idejno rješenje (development), Web dizajn, prilagodba rješenja naručiocu, prilagodba sadržaja i postavljanje na samu internetsku stranicu - slike , tekstovi, dokumenti, forme, karte i slično.

U ponudi ćete naći sve to kao i neke dodatne stvari koje posebno ne naplaćujemo, registraciju domena, optimizacija Web stranica za određene ključne riječi, prijavljivanje na tražilice, smještaj Web stranica na serveru i dr.

Znači, ukoliko Vam je potrebna izrada Web stranica, mi ćemo Vas korak po korak voditi od razvoja ideje do njene realizacije na Web-u, te pomoći i u održavanju iste.

Važno za napomenuti … mi vam nećemo ponuditi gotovu stranicu baziranu na predlošku za koji postoji vjerojatnost da je korišten na bezbroj već objavljenih stranica.

Svaka naša stranica je unikatnog dizajna te je kao takva rađena samo za vas i vaše potrebe.

Cijene na tržištu za izradu internetskih stranica su šarolike - kreću se od par stotina kuna pa do par desetaka tisuća kuna.

Provjerite šta dobijate za ono što ćete platiti - da li je to samo predložak popunjen sa vašim sadržajem, da li je uključena optimizacija stranice, šta je sa održavanjem iste …

Izrada internet stranica u Zagrebu

Trebali bi krenuti sa izradom weba.  Kontaktirajte nas !Na sastanku dogovorimo sve detalje oko izrade web stranicaDogovorimo mjesto i vrijeme sastankaNakon usklađenja dizajna i svih detalja - web stranica je onlineIzradimo prijedlog dizajna za vašu web stranicuPrvi korak je stupiti u kontakt sa nama - mailom
Linkovi
Servisi koje nudimo
Primjeri radova
Kontaktirajte nas

Pošalji link na ovu stranicu

Cijene
Savjeti
Tajne
Trendovi
Optimizacija
Kontakt

WEB dizajn

SEO

Grafički dizajn

CMS

E-commerce

Copyright  2009 - 2015  IWSZ
Rađeno sa strašću
GalerijaPočetna